Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Temmuz 2015 00:29

İki yıl boyunca köpek diye besledi, ayı çıktı

Çin'de aldığı köpek yavrularının karınlarını doyurmak için tavukları öldürmeye başladığını gören Wang Kayui isimli adam, hayvanların 'Asya Siyah Ayısı' olduğunu öğrenince küçük bir şaşkınlık yaşadı.

İki yıl boyunca köpek diye besledi, ayı çıktı
çin, ayı, aslan,

Çin'in Yunnan bölgesinde yaşayan Wang Kayui isimli adam, iki yıl önce bir Vietnamlı'dan iki köpek yavrusu aldı. Köpekler büyümeye başladığında bazı farklılıklar gördüyse de, bu durumun köpeklerin cinsinden kaynaklandığını düşündü ve pek ciddiye almadı. Ancak, köpekler karınlarını doyurmak için tavukları öldürmeye başladığında gerçekten bir gariplik olduğunu düşündü. Ve hayatının sürprizini yaşadı. İki sene boyunca köpek yavrusu sanarak beslediği hayvanların aslında "Asya Siyah Ayısı" olduğunu öğrendi.Kayui: "Bir şeylerin garip olduğunu anlamıştım. Köpekler yemek için tavuk öldürüyorlardı ve ağırlıkları 45 kilogramı bulmuştu." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...