Tgrt Haber
11 Haziran 2021 16:54

İkinci el satın aldığı komodinden kendi bilgileri çıktı

İngiltere'de yaşayan bir kadın, ikinci elden aldığı bir komodinde çocukluğuna dair bulduğu notla neye uğradığını şaşırdı.

İkinci el satın aldığı komodinden kendi bilgileri çıktı
sosyal medya,tiktok,ikinci el

Sosyal medya hesabı TikTok'ta herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Genç bir kadın, yardım mağazasından ikinci el bir komodin satın  aldı. Eve geldiğinde komodinin çekmecelerini kontrol eden Valencia adlı kadın, inanılmaz bir tesadüfle karşı karşıya kaldı. Komodinin çekmecesinde kırışık bir not bulan Valencia, notun üzerinde 10 ya da 15 yıl öncesine ait ev telefonunun numarasının ve annesinin cep telefonu numarasının yazılı olduğunu gördü. Notun küçük bir çocuk tarafından yazıldığını düşünen Valencia, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

Yaşadıklarını sosyal medya hesabı TikTok'ta anlatan genç kadın, şunları söyledi:

"Az önce çok tuhaf bir şey oldu ve ben bunu uydurmuyorum. Kelimenin tam anlamıyla kaç kişinin yorum yapıp 'Bu kurgu' demesi umurumda değil. Kalbim biraz titriyor, bu gerçekten çok havalı bir durum. Bugün Goodwill'den bu komodinleri aldım ve çekmeceleri karıştırdım ve içindekileri boşalttım. Bu küçük buruşuk kağıdı buldum."

FACEBOOK'TAN PAYLAŞTI

Valencia, notta yazanları ise şöyle aktardı:

“Yasal yazıyor: 'Carly'nin ev numarası ve annemin cep telefonu numarası.' Annemin cep telefonu numarası ve 15 yıl öncesine ait ev telefon numaramız var. En küçük kız kardeşimin adı Carly ve bu bizim ev telefon numaramız. Muhtemelen on ila 15 yıldır ev telefonumuz yok. Böyle bir şeyin gerçekleşme şansı nedir?''

Valencia, komodinin bir başka çekmecesinde bulduğu bir kağıt parçasında notun sahibine ait olduğunu düşündüğü soyadını isimle birleştirdi ve notu yazan kişiye sosyal medya platformu Facebook'tan ulaştı.

Yaşadıklarını TikTok'ta anlatan Valencia'ya bazı takipçileri, büyüdüğünüz bölgede ikinci el alışveriş yapıyorsanız eski bir arkadaşınıza ait bir şey bulmanın o kadar da çılgınca olmadığını söyledi. The Sun'ın haberine göre, takipçilerinin bu sözleri üzerine Valencia, 3,3 milyon nüfuslu bir şehirde yaşadığını takipçilerine hatırlattı.

Valencia'nın bazı takipçileri de ''Bu çok çılgınca ama harika'' gibi yorumlar yaptı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...