Tgrt Haber
06 Eylül 2021 09:29

Büyük ikramiye çıkan kazı kazanı çalan işletmeci yakalandı

İtalya'da bir müşterisine büyük ikramiye çıktığını fark edince bileti alıp kaçan dükkan işletmecisi, yurt dışına kaçmaya çalışırken havalimanında yakalandı.

Büyük ikramiye çıkan kazı kazanı çalan işletmeci yakalandı
italya,,ikramiye,,kazı kazan,

Geçtiğimiz günlerde İtalya Napoli'de yaşlı bir kadın, bir bayiden kazı kazan bileti aldı. İlk biletten bir ikramiye çıkmadı fakat ikinci kazı kazana büyük ikramiye vurdu. Yaşlı kadın, bayideki çalışana bileti vererek ikramiye çıkıp çıkmadığından emin olmak istedi. Büyük ikramiye vurduğunu söyleyen bayi çalışanı bileti bir de dükkan sahibine göstermek istedi. Dükkan sahibi G.S. ise bileti alarak motosikletine atlayıp kaçtı.

Neye uğradığını şaşıran yaşlı kadın, polise başvurdu, güvenlik güçlerine haber vermesinin ardından büyük ikramiye çıkan bilete bloke konuldu.

57 yaşındaki bayi işletmecisi G.S. iki gündür aranıyordu ve dün ülkeyi terk etmek üzereyken yakalandı. Polis, G.S.'nin Roma'daki Fiumicino Havalimanı'nda, Kanarya Adaları'ndan Fuerteventura'ya gitmek üzereyken durdurulduğu açıklandı. G.S. hakkında hırsızlık suç duyurusunda bulunulurken bilet ise işletmecinin üzerinden çıkmadı, hala aranıyor.

Yurt dışına çıkmasına izin verilmeyen bayi işletmecisi, tutuklanmadı fakat yurt dışına çıkmasına da izin verilmedi. BBC Türkçe'nin haberine göre, yaşlı kadının orijinal bileti bulamazsa 500 bin Euro'luk büyük ikramiyeyi alıp alamayacağı ise henüz bir netliğe kavuşmadı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...