Tgrt Haber
29 Eylül 2021 15:10

İkramiye vurdu parayı alamadan hayatını kaybetti

ABD'de şans oyunundan ikramiye kazanan bir kişi, on binlerce dolarlık ikramiyeyi alamadan hayatını kaybetti.

İkramiye vurdu parayı alamadan hayatını kaybetti
abd,,ikramiye,

ABD'nin Michigan eyaletinde bulunan Huron County'de yaşayan Gregory Jarvis adlı adam, 13 Eylül'de Club Keno isimli bir şans oyunundan 45 bin dolar yani yaklaşık 400 bin TL kazandı. Fakat talihsiz adam, kazandığı parayı alamadan hayatını kaybetti. Jarvis'in 27 Eylül'de cansız bedeni bulundu. Teknesiyle birlikte Saginaw Körfezi'ndeki bir sahilde kıyıya vurmuş halde bulunan Jarvis 57 yaşında hayatını kaybetti.

Polis, Jarvis'in cüzdanında bileti görünce bir saldırı sonucu öldürülmüş olabileceğini düşündü fakat otopsi sonuçları bu tezi çürüttü. Jarvis'in boğularak hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Jarvis, hayatını kaybetmeden önce parayı almaya çalıştı fakat sosyal güvenlik kartı olmadığı için ikramiyeyi alamadı. ABC12'nin haberine göre, ardından yeni bir sosyal güvenlik kartı başvurusu yapsa da kart eline geçmeden hayatını kaybetti.

Caseville Polisi'nden Kyle Romzek, Jarvis'in teknesini karaya bağlamaya çalışırken kayıp kafasını çarptığını, aldığı darbeyle de suya düşüp bilincini kaybettiğini düşündüklerini söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...