Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Aralık 2016 07:09

Independent gazetesinden büyük alçaklık

İngiliz Independent gazetesi Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısını henüz kimlerin yaptığının bilinmediğini söyledi.

Independent gazetesinden büyük alçaklık
independent,ingiliz gazete,istanbul,istanbulda patlama

Beşiktaş'ta düzenlenen, 39 kişinin şehit olduğu hain saldırıyı PKK'nın yan kolu TAK üstlendiğini açıklamıştı. Saldırıyı bizzat TAK üstlenmeden önce bile bakanlar ve son olarak Başbakan Binali Yıldırım, PKK'yı açıkça işaret etmişti.

"İSTANBUL'U KİMİN BOMBALADIĞINI HENÜZ BİLMİYORUZ"
Buna rağmen İngiliz İndependent gazetesi saldırıyı kimlerin yaptığının henüz ortaya çıkmadığına dair haberler yapmaya devam ediyor. İngiliz gazetesi haberinde "İstanbul'u kimin bombaladığını henüz bilmiyoruz. Bu da Türkiye'nin şu anda Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntıya işaret ediyor." yorumunda bulunarak Türkiye'yi alçakça eleştirmeye kalktı.

Haberin videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, terör saldırısı henüz gerçekleşmişken yaptığı açıklamaya yer verilerek 'Türk yetkililer bilgisiz' gibi gösterilmeye çalışıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I SUÇLADILAR
Haberde ayrıca, "Cumhurbaşkanı Erdoğan sorumlu olanları ortadan kaldıracağına dair söz verdi ancak terörizmin Türk yaşamının kalıcı bir özelliği haline geldiği koşulları kendisi oluşturdu." sözlerine yer verilerek teröristler değil Cumhurbaşkanı Erdoğan suçlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...