Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 15:18

İngiliz askerin paraşütü açılmayınca evin mutfağına düştü

Amerika'da İngiliz bir asker, Özel Kuvvetler'in serbest düşüş atlamasında paraşütü tam olarak açılmayınca bir evin çatısını kırıp mutfağına düştü.

İngiliz askerin paraşütü açılmayınca evin mutfağına düştü
amerika,asker

Amerika'da bir asker, Halo olarak bilinen Yüksek İrtifa Alçak Açılış atlayışında 15.000 fitten daha yüksekte bulunan bir uçaktan atladı. Fakat askerin paraşütü tam olarak açılmadı ve kontrolden çıktı. Askerin son olarak Güney Kaliforniya'da bir yere düştüğü görüldü ve sağlık görevlilerine haber verildi.

Asker, düşüşüyle bir bungalov evin çatısında delik açtı ve evin mutfağına düştü. Birleşik Krallık Özel Kuvvetleri için ayrılmış üniforma giyen askerin düştüğü evde ise şans eseri kimse bulunmuyordu.

İngiliz askerin paraşütü açılmayınca evin mutfağına düştüEvin mutfağı enkaza dönmüş bir hale gelse de asker, ölümden döndü. Hala paraşütünün kemerine bağlı olduğu gözlenen askerin ciddi yaraları yoktu.

The Sun'ın haberine göre, polis konuya ilişkin şunları söyledi:

"Paraşütçü bir konutun içine düştü, bilinci açıktı, ancak ağrı şikayetleri vardı. Gözle görülür ciddi bir yaralanma yoktu."

İngiliz askerin paraşütü açılmayınca evin mutfağına düştüPolis, eğitim tatbikatına katılan diğer tüm askerlerin “belirlenen iniş alanına güvenli bir şekilde indiğini” söyledi.

Polis, "Paraşütçü sadece orta derecede yaralandığı ve başka kimsenin yaralanmadığı için minnettarız" diye de ekledi.

İngiliz asker tedavi için şehir hastanesine kaldırıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...