Tgrt Haber
29 May 2021 14:11

İngiliz gazetesi Daily Mail: Kovid-19 laboratuvarda üretildi

İngiliz gazetesi Daily Mail elde ettiği 22 sayfalık koronavirüs makalesini yayınladı. Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs ile ilgili yazılan makalede virüsün doğal olmadığı laboratuvardan çıktığı iddia edildi.

İngiliz gazetesi Daily Mail: Kovid-19 laboratuvarda üretildi
koronavirüs,çin

İngiliz gazetesi Daily Mail, ulaştığı 22 sayfalık koronavirüsle ilgili makaleyi yayınlayarak tüm dünyada şok etkisi oluşturdu.

"KORONAVİRÜS LABORATUVARDA ÜRETİLDİ"

Bomba etkisi yapan yeni çalışmada koronavirüsün doğal bir virüs olmadığı tamamıyla laboratuvarda "retro-mühendislik" ile Çinli bilim adamları tarafından geliştirildiği iddia edildi.

İngiliz Profesör Angus Dalgleish ve Norveçli bilim adamı Dr. Birger Sørensen tarafından 22 sayfalık makale yayınlandı.Virüsün ABD ve Çin'in, 'Gain of Function' isimli araştırması kapsamında ortaya çıktığı öne sürüldü. Dalgleish ve Sørensen’ın iddialarına göre virüs üzerinde mühendislik uygulanarak çalışmaların izleri gizlendi.

İngiliz gazetesi Daily Mail: Kovid-19 laboratuvarda üretildi
İngiliz Profesör Angus Dalgleish ve Norveçli bilim adamı Dr. Birger Sørensen

VİRÜSTE PARMAK İZİ KEŞFEDİLDİ

İngiliz ve Norveçli bilim insanları koronavirüs örneklerini analiz ederken, virüste parmak izleri keşfettiler. Salgın yayacak virüslerin bulaşıcı özellikleri laboratuvarda artırıldı.

OBAMA YASAKLADI, ÇİN DEVAM ETTİ

Obama döneminde ABD’de bu projenin yasaklandığı vurgulandı. Ancak Wuhan Viroloji Laboratuvarı’nda çalışmaların devam ettiği belirtildi. Virüsün Çin tarafından, sızdığı yer olan Wuhan Viroloji Enstitüsü'nde ortaya çıktığı savunuluyor.

İngiliz gazetesi Daily Mail: Kovid-19 laboratuvarda üretildi
Wuhan Viroloji Enstitüsü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...