Tgrt Haber
05 Şubat 2014 17:28

İngiliz karısını bıçaklayan Türk’e 10 yıl hapis

İngiltere’nin başkenti Londra’da karısını 58 kez bıçaklayarak öldüren Bülent Sessaçar adlı Türk,10 yıl 8 ay hapis verildi.

İngiliz karısını bıçaklayan Türk’e 10 yıl hapis
ingiltere, londra, bülent sessaçar, türk, hapis, dedektif russil taylor, rebecca sesaçar, karısını öldüren koca, ingiltere de cineyat, cinayetten hapis, hapis

29 yaşındaki Sessaçar cinayet suçlamasını reddetse de, kasıtsız adam öldürme suçunu kabul etti. Akıl sağlığı yerinde olmayan ve uyuşturucu madde bağımlısı olan Sessaçar’a ‘azaltılmış ceza’ verildi. Dedektif Russel Taylor “akli dengesi yerinde olmasa da, Sessaçar’ın davranışının cezasını çekmesi gerekiyor” ifadesini kullandı. 2005 yılında evlenen Sessaçar, stajer öğretmenlik yapan eşi Rebecca Sessaçar’la olan evliliğinde problem yaşıyordu. Olaydan birkaç gün önce eşine saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınmış fakat eşi suçlamada bulunmadığı için serbest bırakılmıştı. Croydon bölgesinde 20 Aralık 2012’de meydana gelen olaya, çiftin 6 yaşındaki kızı da ‘tanıklık’ etmişti.
‘ÖLÜM GELİYORUM’ DEDİ
Komşular evden gelen bir çığlık üzerine polisi aramış, gelen polis posta deliğinden baktıktan sonra bir problem olmadığı kanısına varıp gitmişti. Fakat çığlıkların devam etmesiyle komşular tekrar polisi aramış ve sonunda cinayete ulaşılmıştı. Mücadele sırasında bacağından bıçaklanan 25 yaşındaki Sessaçar ise polis ve ambulans görevlileri tarafından yatağın üzerinde ağır yaralı olarak bulmuştu.Talihsiz kadının tüm tıbbi müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybettiğini açıklanmıştı. İki uzman psikiyatra göre kişilik bozukluğu olan Sessaçar olay sırasında uyuşturucudan tetiklenmiş bir nöbet geçiriyordu.  Sessaçar’ın duruşması, Londra ve civarındaki ağır ceza davalarının görüldüğü Old Bailey’de karara bağlandı. Eğer cinayetle suçlansaydı minimum 20 yıl ceza alacakken, akli dengesinin yerinde olmaması nedeniyle cezası azaltıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...