Tgrt Haber
14 Ekim 2021 23:02

İngiliz sanatçı Banksy'nin eseri rekor fiyata satıldı

Londra'daki Sotheby's Müzayede Evi’nde yapılan açık artırmada İngiliz sanatçı Banksy'nin eseri 18 milyon poundan fazlaya satılarak rekor kırdı.

İngiliz sanatçı Banksy'nin eseri rekor fiyata satıldı
Banksy,Londra,Love is in the Bin

Londra'daki Sotheby's Müzayede Evi’nde gerçekleşen Çağdaş Sanat Müzayedesi’nde onlarca eser satışa sunuldu. Müzayede, en çok rağbet gören ve en yüksek rakama satılan eser, İngiliz sanatçı Banksy'nin en ünlü eserlerinden biri olan "Love is in the Bin" oldu. Sotheby's tarafından 4 ila 6 milyon pound paha biçilen eser, 18 milyon 582 bin pounda satılarak rekor kırdı.

44 ESER SATIŞA ÇIKTI

Toplamda 44 değerli eserin satışa sunulduğu müzayedede yüksek fiyata satılan diğer eserler arasında Gerard Richer adlı sanatçının 3 farklı eseri yer aldı. Sanatçının "S.D." adlı eseri 9 milyon 619 bin 800 pounda satılarak müzayedede en yüksek fiyata satılan ikinci eser oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...