Tgrt Haber
18 Temmuz 2021 23:11

İngiltere Başbakanı Boris Johnson tepkilere direnemedi: Tam karantinaya giriyor

İngiltere Başbakanı Boris Jonhson ve Maliye Bakanı Sunak, korona testi pozitif çıkan Sağlık Bakanı Javid ile temaslı oldukları için gelen tepkiler üzerine tam karantinaya girdiler.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson tepkilere direnemedi: Tam karantinaya giriyor
İngiltere,Boris Johnson,Koronavirüs,Karantina,Sağlık Bakanı

Sağlık Bakanı Sajib Javid’in 2 doz aşı olmasına rağmen koronavirüse yakalanması ülkede şaşkınlığına neden oldu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Maliye Bakanı Rishi Sunak’ın Bakan Javid ile temaslı oldukları ortaya çıkınca ayrıcalıklı davranıldığı gerekçesiyle ülke genelinde tepkiyle karşılandı.

HER KESİMDEN TEPKİ GELDİ

Kabineden yapılan açıklamada, pilot uygulamayla çalışmaya devam edecekleri belirtildi. Başbakan Boris ve Bakan Sunak’ın gösterilen bu ayrıcalıklar ülke genelinde büyük tepki çekti. Seçmenlerden, iş insanların ve muhalefetten gelen tepkiler üzerine geri adım atıldı.

Johnson ve Sunak'ın da koronavirüs ile mücadele için oluşturulan ulusal kurallara uygun olarak kendilerini tecrit edeceği duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...