Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Mart 2016 05:39

İngiltere basınından kendi hükümetine Ankara tepkisi

İngiliz The Independent gazetesi, Belçika 'da yaşanan terör olayının ardından Belçika bayrağı asarak terörü lanetleyen İngiliz hükümetini Ankara'ya karşı aynı hassasiyeti göstermediği için eleştirdi.

İngiltere basınından kendi hükümetine Ankara tepkisi
the independent, ankara, brüksel saldırısı

Brüksel'de yaşanan terör olayının ardından Paris Belediye Başkanı'nın ünlü Eyfel Kulesi'nin Belçika bayrağının renklerine bürüneceğini açıkladığı, İngiltere'nin Başbakanlık konutunda Belçika bayrağını yarıya çektiğini hatırlatan gazete, “ Aynı sempati neden Ankara için de gösterilmedi? “ sorusunu sordu. 

“Ankara'da geçen hafta 3 kişinin öldüğü ve 36 kişinin yaralandığı terör saldırısından sonra Downing Street neden Türk bayrağı çekmedi ? diyen İndependent, Ankara'da art arda yaşanan patlamaları ve verilen kayıpları hatırlatarak, Avrupa sessizliğini korurken Türkiye'de daha fazla kişi yaşamını kaybettiğini vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...