Tgrt Haber
21 Haziran 2022 13:15 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 13:51

İş için gittiği evlere kamera yerleştirdi: İngiltere ‘sapık tesisatçı’ olayıyla çalkalandı

İngiltere’de bir tesisatçının iş için gittiği evlerde yatak odalarına gizli kamera yerleştirdiği ortaya çıktı. Gittiği bir evde güvenlik kamerasına yakalanan sapık tesisatçı, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

İş için gittiği evlere kamera yerleştirdi: İngiltere ‘sapık tesisatçı’ olayıyla çalkalandı
İngiltere

İngiltere’de tesisatçılık yapan Leslie Burton, iş için gittiği evlerde yatak gizli kamera yerleştirirken ev sahibinin odasına yerleştirdiği dadı kamerasına yakalandı. Çocuklarına uyurken göz kulak olmak için odaya dadı kamerası yerleştirdikleri öğrenilen ev sahipleri, tesisatçının yaptıkları gördükleri adeta şoke oldular.

BİLGİSAYARINDA BİRÇOK GÖRÜNTÜYE ULAŞILDI

Bir yatağın başucundaki çekmecedeki özel eşyaları karıştıran tesisatçının mide bulandıran anları saniye saniye dadı kamerasına yansıdı. Ailenin şikayeti üzerine harekete geçen savcılık, polisin Burton'ı tutukladığını ve bilgisayarında çok sayıda endişe verici görüntü bulduğunu aktardı.

SUÇLARINI TEK TEK İTİRAF ETTİ

Burton'ın ifşa olmasının ardından tesisat firmasından istifa ettiği bildirildi. Geçen hafta sulh mahkemesinde hırsızlık, röntgencilik ve aşırı pornografi bulundurma suçlarını itiraf etti.

Hakimler uygulayabilecekleri azami 12 aylık hapis cezasının yeterli olmadığına karar verdiğinden, davası hüküm vermek üzere kraliyet mahkemesine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...