Tgrt Haber
02 Ekim 2021 07:06

İngiltere’de askerler akaryakıt dağıtacak

İngiltere’de silahlı kuvvetler personeli, yaşanan akaryakıt krizi sonrası pazartesiden itibaren benzin istasyonlarına akaryakıt taşımaya başlayacak.

İngiltere’de askerler akaryakıt dağıtacak
İngiltere,akaryakıt,benzin,,kriz,

İngiltere’de yaşanan akaryakıt krizi dünya gündeminde yer almaya devam ediyor. Ülke genelinde yaşanan sıkıntı sonrası benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu. Bazı benzin istasyonlarında yakıt bulunmadığına dair uyarı levhalar asıldı. Sürücüler arasında zaman zaman gerginlik yaşanırken bir benzin istasyonunda yaşanan tartışmada bir sürücü başka bir şoföre bıçak çekti.

ORDU GEÇİÇİ DESTEK SAĞLAYACAK

Ülke genelindeki yakıt istasyonlarının şu anda yüzde 16'sına tamamen yakıt sağlandığı belirtilirken hükümetin almış olduğu tedbirler ise yetersiz bulundu. İngiliz hükümetinden yapılan açıklamaya göre, 100'ü şoför olmak üzere yaklaşık 200 asker, istasyonlar üzerindeki baskıyı hafifletmek için "geçici" destek sağlayacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...