Tgrt Haber
09 Eylül 2021 14:16

İngiltere'de bıçaklı saldırgan benzinlik çalışanlarını rehin aldı

İngiltere'nin Bristol kentinde bulunan Hengrove Way bölgesindeki bir benzin istasyonuna giren bıçaklı saldırgan, çalışanları rehin aldı.

İngiltere'de bıçaklı saldırgan benzinlik çalışanlarını rehin aldı
ingiltere,market,benzin istasyonu

İngiltere'nin Bristol şehrinde Hengrove Way bölgesindeki bir benzin istasyonundaki markete bıçaklı bir saldırgan girdi ve benzinlik çalışanlarını rehin aldı. İngiltere'nin Bristol kentinde Avon and Somerset Polisi tarafından yapılan açıklamada, polis, olayı güvenli bir sonuca ulaştırmak için silahlı memurların ve bir arabulucuların görevlendirildiğini belirtti.

Olay yerinden ise 1 kişinin yaralı olarak ayrıldığını bildiren polis, hayati tehlikesinin bulunmayan yaralının hastaneye kaldırıldığını aktardı. Ayrıca polis, benzinlik çalışanlarının zarar görmeden güvenli bir odada tutulduğunu ve polis memurlarıyla temas halinde olduklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...