Tgrt Haber
05 May 2014 16:51

İngiltere'de inanılmaz olay! çocuklar öğretmenlerini öldürmek istedi

10 yaşında ki 2 öğrenci öğretmenlerinin kahvesine çamaşır suyu koyarak zehirlemek istedi. Öğretmenlerini böyle öldüreceklerdi.

İngiltere'de inanılmaz olay! çocuklar öğretmenlerini öldürmek istedi
İngiltere, Ceza, öğretmen, öğrenci, ölüm listesi, öğretmenin kahvesi, çamaşır suyu, mafya,

İngiltere'de 10 yaşındaki iki öğrenci öğretmenlerinin kahvesine çamaşır suyu koyarak zehirlemeye çalıştı. Olay ilk başta bir şaka gibi gelse de aslında çok daha ciddi. Çünkü yapılan hareketin öğretmeni öldürme amaçlı gerçekleştirildiği ve hazırlanan ölüm listesinde başka öğretmenler de olduğu belirtiliyor. Sun gazetesinin haberine göre olay İngiltere'nin Warwick kentinde gerçekleşti. 39 yaşındaki Emma Place dersteyken tahtaya doğru dönünce iki öğrencisi kahvesinin içine çamaşır suyu benzeri bir kimyasal döktü. Öğretmen tam kahvesini içmek üzereyken başka bir öğrenci tarafından uyarıldı.Metal bardağın kapağını açan Place, kimyasal kokusunu fark etti.
Olay sonrasında 10 yaşındaki öğrencilerin uzaklaştırma cezası aldığı belirtiliyor. Fakat öğrencilere adli bir ceza verilmedi. Gazeteye konuşan bir veli iki öğrencinin küçük bir öğrenci çetesinin üyesi olduğunu söyledi. Kendisine ‘mafya' adı veren bu grubun 6 öğretmenden oluşan 'ölüm listesi' hazırladığı belirtiliyor. Olay, İngiltere'de 61 yaşındaki bir öğretmenin sınıfta öğrencilerin gözü önünde bıçaklanmasından 24 saat geçmeden gerçekleşti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...