Tgrt Haber
27 Eylül 2021 17:39

İngiltere'deki akaryakıt kıtlığı istasyonda kavga çıkardı

İngiltere'deki akaryakıt ve gıda kıtlığı gerilimi artırıyor. İstasyonlarda insanlar birbirleriyle kavga etmeye başladı. Bir kavga ise kameralara takıldı.

İngiltere'deki akaryakıt kıtlığı istasyonda kavga çıkardı
ingiltere,benzin,akaryakıt

İngiltere'de yaşanan TIR ve kamyon şoförü eksikliği nedeniyle yaşanan akaryakıt kıtlığı hayatı birçok alanda olumsuz etkiledi. İstasyonlarda benzin kuyrukları oluştu hatta birçok istasyonda benzin tükendi. 

Avrupa Birliği'nden ayrılan ülkedeki tır şoförleri Avrupa'nın başka ülkelerine geçiş yaparken firmalar 6 bin 600 sterlin yani yaklaşık 80 bin TL gibi maaşlara rağmen eleman bulamıyor.  Durum böyle olunca nakliyede yaşanan aksaklıklar nedeniyle akaryakıt istasyonlarında pompalar benzinsiz kaldı.

Adeta bir kaosa dönüşen olay, akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklara sebep oldu.

İNGİLİZLER BENZİN İÇİN KAVGA ETTİ

Ülkede akaryakıt krizi nedneiyle ordunun devreye girmesi gündemdeyken İngilizlerde artan gerilim kavgaları da beraberinde getirdi. Uzun benzin kuyrukları sırasında vatandaşlar birbirine girdi. O anlar kameralara yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...