Tgrt Haber
20 Nisan 2022 15:49 - Güncelleme : 20 Nisan 2022 16:18

Ölen kızları için iPhone şeklinde mezar taşı diktirdiler, TikTok'ta viral oldu

Yeni Zelandalı bir aile hayatını kaybeden kızları Theresa Matautia için iPhone şeklinde mezar taşı yaptırdı. TikTok'ta iPhone'lu mezar taşı paylaşılınca video viral haline geldi.

Ölen kızları için iPhone şeklinde mezar taşı diktirdiler, TikTok'ta viral oldu

Yeni Zelandalı Theresa Matautia için ailesi iPhone'lu bir mezar taşı yaptırdı, kız kardeşi Geoff Matautia, 5 gün önce TikTok'ta iPhone'lu mezar taşını paylaştı. Video bir anda sosyal medyada viral haline geldi ve 22 milyondan fazla izlendi, 3 milyonu aşkın da beğeni aldı. 

2018 yılının Ağustos ayında henüz 15 yaşındayken intihar eden Theresa Matautia'nın ailesinin görüntülerde Yeni Zelanda geleneklerine uygun şekilde mezarlıkta piknik yaptığı görülüyor.

Ölen kızları için iPhone şeklinde mezar taşı diktirdiler, TikTok'ta viral oldu

''TELEFONUNA ADETA YAPIŞIYORDU''

Geoff Matautia bir sonraki videosundaysa kardeşinin cep telefonuna çok sık baktığını, adeta yapıştığını ve bu yüzden söz konusu mezar taşını yaptırdıklarını söyledi:

''Herkes kayıpla aynı şekilde baş etmiyor. Ailemiz bunu farklı bir şekilde yaptı.Bu videoya gülmenize izin veriyoruz. Theresa'nın ölümünün üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti. Ailem bununla nasıl başa çıkacağını yeni öğrendi.''

MEZAR TAŞINDA AİLESİNDEN MESAJLAR VAR

Mezar taşında Theresa Matautia'nın ebeveynleri ve kardeşlerinden gelmiş gibi görünen mesajlar yer aldı. Annesinin mesajında "Benim elimi tutan senin küçük elinin anısı kalbime sıcak bir parıltı getiriyor. Seni özledim güzel kızım" yazıyor.

Babanın mesajıysa şu şekilde:

''Bugün, tıpkı her gün gibi, seni düşünüyorum tatlım. Seni özlüyorum ve seni seviyorum küçük meleğim.''

Dailymail'in haberine göre, video binlerce yorum aldı. Bir kullanıcı "Lütfen telefonu düzenli şekilde güncelleyin. Theresa yenilerini hak ediyor" derken bir başkası şöyle yazdı:

''Benzersizliği ve mesajları içine yerleştirme fikri güzel. Theresa bunu severdi gibi geliyor.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...