Tgrt Haber
25 Ocak 2014 10:39

Irak'taki saldırılarda 18 kişi öldü, 37 kişi de yaralandı

Irak'ın Bakuba, Felluce, El-Amiriye kentlerinde düzenlenen saldırılarda 18 kişi öldü, 37 kişi yaralandı.

Irak'taki saldırılarda 18 kişi öldü, 37 kişi de yaralandı
ırak'ta şiddet, ırak'ta kan durmuyor, ırak'da saldırılar,

Irak'ın Bakuba kentine düzenlenen havan saldırısında 8 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı belirtildi. Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bakuba ve el-Mikdadiye'yi birbirine bağlayan karayolu üzerinde yer alan el-Mola Cevad köyüne havan saldırısı düzenlendi. Olayda aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 6'sı aynı aileden 8 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Saldırıda çok sayıda evin yıkıldığı ya da ağır hasar gördüğü ifade edildi. Öte yandan, Irak'ın Felluce kentine düzenlenen bombardımanda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 8 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
Bu arada, güvenliklarından alınan bilgiye göre, Bağdat'ın batısındaki el-Amiriye bölgesinde yol kenarına park edilmiş bomba yüklü araç uzaktan kumandayla patlatıldı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Öte yandan kentin güneyindeki es-Seyyidiyye bölgesinde meydana gelen patlamada 9 kişinin yaralandığı, binalarda hasar meydana geldiği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...