Tgrt Haber
10 Ocak 2022 12:40

İran’da facia gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İran’nın Huzistan eyaletinde meydana gelen trafik kazasından 50 araç birbirine girdi. Can pazarı yaşanan kaza da 4 kişi hayatını kaybederken 27 kişi de yaralandı.

İran’da facia gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var
İran,,Trafik kazası,,Kaza,

İran’ın Huzistan eyaletinde sık sık zincirleme kazası yaşanan bölgede büyük bir kaza daha meydana geldi. İranlı yetkililer tarafından yapılan açıklamada, otoyolda 9 aracın birbirine çarpmasının ardından 200 metre ilerde 50 aracın daha kazaya karışması ile zincirleme büyük bir kazanın meydana geldiğini bildirdi.

YANAN ARABANIN İÇİNDE FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİLER

Kaza’da açıklanan bilgilere göre 4 kişi hayatını kaybederek, 27 kişi de yaralandı. 

Kazanın sabah saatlerinde Huzistan’da etkili olan sis nedeniyle meydana geldiğini belirten Devletşahi, kazada 4 aracın yandığını ve yanan araçta bulunan 3 kişinin ve bir başka aracın sürücüsünün hayatını kaybettiğini açıkladı. İran’ın Huzistan eyaletinde sık sık zincirleme trafik kazaları meydana geliyor. Geçtiğimiz ay da 5 aracın karıştığı trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...