Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2018 13:19

İran'dan Kaşıkçı açıklaması

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Suudi Arabistan ABD koruması olmadan Kaşıkçı'yı öldüremezdi." dedi.

İran'dan Kaşıkçı açıklaması
Kaşıkçı,,İran,

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında flaş bir iddiada bulundu. Ruhani, Suudi Arabistan'ın ABD koruması olmadan Kaşıkçı'yı öldüremeyeceğini ifade etti.

RUHANİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci hakkında bir çarpıcı açıklamada İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'den geldi.

"SUUDİ ARABİSTAN, ABD OLMADAN BÖYLE BİR CİNAYET İŞLEYEMEZDİ"

Kaşıkçı cinayetinin insan haklarını savunduğunu iddia edenler için büyük bir test olduğunu söyleyen Ruhani,"Suudi Arabistan ABD koruması olmadan Kaşıkçı'yı öldüremezdi." dedi.

TRUMP: GELMİŞ GEÇMİŞ EN BERBAT ÖRTBAS GİRİŞİMİ

ABD Başkanı Donald Trump, Kaşıkçı'nın öldürülmesi sonrasında olanları "gelmiş geçmiş en berbat örtbas girişimi" olarak nitelerken, ABD Kaşıkçı'nın öldürülmesinde rol aldığı düşünülen bazı kişilerin vizelerini iptal etmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...