Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2017 06:19

İşgalci İsrail askerleri Batı Şeria'da trafiği kapattı

İşgalci İsrail askerleri, Batı Şeria'nın Ramallah-Celezon otoyolunu trafiğe kapattı.

İşgalci İsrail askerleri Batı Şeria'da trafiği kapattı
batı şeria,,ramallah,,israil,,filistin,

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusuna ait buldozerlerle, askerlerin korumasında, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kenti ile kuzeyindeki Nablus, Selfit, Tulkerm, Cenin ve Tubas kentlerini birbirine bağlayan otoyola beton bariyerler konuldu.

Ramallah-Celezon otoyolunun trafiğe kapatılmasının ardından Filistinliler, Ramallah'a ulaşmak için alternatif yolları kullanmaya çalışırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu. İsrail ordusundan konuyla ilgili herhangi resmi açıklama yapılmadı.

Doğu Kudüs'ün İsrail işgali altında olması nedeniyle Filistin'in geçici başkenti olan Ramallah'ı kuzey kentlere bağlayan otoyolun trafiğe kapatılması, Filistinlileri mağdur etti. Ramallah-Celezon otoyolunun Ramallah'ın el-Bire beldesi yakınlarındaki kısmı, İsrail'in Mescid-i Aksa'daki uygulamaları üzerine Filistinliler ile İsrail güçleri arasında arbedelere sahne olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...