Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Kasım 2014 17:30

IŞİD Irak'ta eski valinin evini bombaladı

Irak'ta terör örgütü IŞİD'in, eski Salahaddin Valisi Hamad Hammud el-Kısi'nin evine bombalı saldırı düzenlediği bildirildi.

IŞİD Irak'ta eski valinin evini bombaladı
ırak, IŞİD, Hamad en-Namis, Ortadoğu Haberleri,

Salahaddin İl Emniyet Müdürü Tümgeneral Hamad en-Namis, AA muhabirine yaptığı açıklamada, IŞİD'in, eski Vali Kısi ile Beyci ilçesinde bir polis müdürünün evine bombalı saldırı düzenlediğini belirtti.

Saldırı sırasında evlerin boş olduğunu kaydeden Namis, can kaybının yaşanmadığı olayda terörist grubun evleri yağmaladığını ifade etti.

Irak'ta, terör örgütü IŞİD öncülüğündeki silahlı grupların haziranda Musul başta olmak üzere bazı bölgelerin kontrolünü ele geçirmesinin ardından, ülkenin çeşitli yerlerinde ordu ve IŞİD militanları arasında çatışmalar yaşanıyor. Irak ordusu ile ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona ait hava unsurları da IŞİD'in kontrolündeki hedeflere saldırılar düzenliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...