Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2015 15:18

IŞİD şakası Mısırlı aktörü ağlattı

Mısırlı aktöre öyle bir IŞİD şakası yaptılar ki! Aktörü korkudan ağlatan IŞİD şakası sosyal medyada büyük ilgi görüyor.İşte insanı kalp krizi geçirtecek o anlar.

IŞİD şakası Mısırlı aktörü ağlattı
ışid, şaka,

Bir televizyon programına katılmak için yola çıkan Mısırlı aktör yolda akıl almaz bir şakanın içinde kaldı.Havaalanından minibüsle alınarak çekimlerin yapılacağı yere götürülen aktör, organize edilmiş bir terör saldırısının kurbanı oldu. IŞİD'in infaz timini canlandıran şakacıların karşı karşıya gelen aktör korkudan ne yapacağını şaşırdı. Görüntülerde yolda epey neşeli olduğu görülen aktörün başına geleceklerden habersiz şekilde eğlendiği görülüyor.Ancak bu eğlence kısa süre sonra yerini aksiyona bırakıyor. Mısırlı aktör hayatı boyunca unutamayacağı bir ana tanıklık ederek çekim ekibine adeta yalvarıyor. İşte insanın kalbini yerinden sökecek o şakanın görüntüleri.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...