Tgrt Haber
09 Aralık 2014 08:54

IŞİD ve İsrail hakkında inanılmaz iddia!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yardımcılarından Aleksander Prokhanov, IŞİD gruplarının, Mossad tarafından eğitildiğini söyledi.

IŞİD ve İsrail hakkında inanılmaz iddia!
IŞİD, israil, putin'in yardımcısı, mossad,

İran’ın Press TV kanalına açıklamalarda bulunan Prokhanov, IŞİD yönetiminin İsrail’in istihbarat teşkilatı Mossad tarafından istihbarat konusunda eğitildiğini söyledi. Prokhanov ayrıca IŞİD’in silahlı gruplarının da Mossad’dan askeri eğitim aldığını ileri sürdü. Rus yetkili, IŞİD’in ABD’nin ortadoğu politikalarının bir yan ürünü olduğunu ifade etti. Prokhanov, ''IŞİD ABD’nin elinde olan bir araçtır. ABD, Avrupa’ya, eğer biz müdahil olmazsak IŞİD size zarar verir diyor'' dedi.
''ABD VE İSRAİL AYNILAR''
Prokhanov, IŞİD’in ana hedeflerininse Rusya ve İran olduğunu iddia etti. Prokhanov, ''Onlar geçtiğimiz günlerde Çeçenistan’da bize saldırdılar. Ayrıca onların ideolojisinde İran’da ya da Ortadoğu’daki diğer Müslüman ülkelerde bulunan İslami uygulamalarla alakalı birşey bulunmuyor'' ifadelerini kullandı. Prokhanov, ''ABD ve İsrail aynılar ve ikisi de IŞİD gibi terörist grupları destekliyorlar'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...