Tgrt Haber
08 Temmuz 2014 09:10

IŞİD'den Dünya Kupası tehdidi

El-Kaide bağlantılı örgüt, 2020 yılında Katar'da düzenlenecek turnuvanın kesinlikle yapılmaması konusunda uyarıda bulundu.

IŞİD'den Dünya Kupası tehdidi
IŞİD'dan Dünya Kupası tehdidi, ışid, dünya kupası,

El-Kaide bağlantılı örgüt, 2020 yılında Katar'da düzenlenecek turnuvanın kesinlikle yapılmaması konusunda uyarıda bulundu. Rüşvet tartışmalarının yaşandığı Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası ile bir açıklama yayınlayan El-Kaide bağlantılı örgüt, turnuvanın kesinlikle yapılmaması konusunda uyarıda bulundu.
İşte IŞİD’in o açıklaması: "İslami Hilafet Devleti kurulmuştur ve Dünya Kupası organizasyonunun düzenleneceği Katar diye bir ülke yoktur. Katar artık İslam Devleti’nin bir parçasıdır. Orada Müslümanların halifesi ve emiri Ebu Bekir Bağdadi’nin sözü geçer. Halife, boş oyun ve eğlencelerin düzenlenmesine asla izin vermez. Bu yüzden FIFA’nın başka alternatif aramasını tavsiye ediyoruz. IŞİD elinde skud füzeleri bulundurmaktadır ve bunlar rahatlıkla Katar’a ulaşabilir. Amerika da bunu bilmektedir."ği Katar diye bir ülke yoktur. Katar artık İslam Devleti’nin bir parçasıdır. Orada Müslümanların halifesi ve emiri Ebu Bekir Bağdadi’nin sözü geçer. Halife, boş oyun ve eğlencelerin düzenlenmesine asla izin vermez. Bu yüzden FIFA’nın başka alternatif aramasını tavsiye ediyoruz. IŞİD elinde Skoda füzeleri bulundurmaktadır ve bunlar rahatlıkla Katar’a ulaşabilir. Amerika da bunu bilmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...