Tgrt Haber
07 Nisan 2014 18:15

İsmail Heniye'den önemli açıklama

Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniye, 'Milli mutabakat' çalışmaları çerçevesinde Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın bölgeye bir heyet göndermesinden memnuniyet duyacaklarını belirtti.

İsmail Heniye'den önemli açıklama
İsmail Heniye, mahmud abbas, filistin, gazze, Ortadoğu haberleri, Ortadoğu,

Gazze'deki Hükümet tarafından yapılan açıklamaya göre, Fetih Hareketi Merkez Komitesi üyesi Azzam el-Ahmed, Başbakan Heniye'yle yaptığı görüşmede, Abbas tarafında görevlendirilen bir heyetin, "milli mutabakatın hayata geçirilmesine" ilişkin müzakerelerde bulunmak amacıyla Gazze'yi ziyaret etmeyi planladığını dile getirdi. Heniye'nin de "ulusal birliği sağlamak ve milli davayı korumak için Devlet Başkanı Abbas tarafından Gazze'ye gönderilecek heyeti, memnuniyetle karşılayacaklarını" ifade ettiği kaydedildi. Ramallah'tan Gazze'ye gönderilecek heyetin ziyaret tarihine ilişkin ise bilgi verilmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...