Tgrt Haber
03 Kasım 2021 17:02

İsrail 10 kişilik Filistinli aileyi evsiz bıraktı

İsrail'in Filistinlilere zulmü devam ediyor. El Halil kentinde bulunan Filistinlilere ait bir evi hedef alarak yıktı, aynı aileden 10 kişi evsiz kaldı.

İsrail 10 kişilik Filistinli aileyi evsiz bıraktı
israil,,filistinli,

İşgalci İsrail, El Halil kentinde yaşayan İsmail El Nawara isimli bir Filistinliye ait tek katlı 150 metrekarelik bir evi izin almaksızın, yeni bir bina yapılacağı gerekçesiyle yıkım çalışmalarına başladı.

İsrail Koruma ve Dayanıklılık Komitelerinin koordinatörü Fouad Al-Amur yıkım çalışmalarına yönelik, "Bugün İsrail askerleri İsmail El Nawara isimli bir Filistinliye ait ,10 kişilik bir aileden oluşan 150 metrekarelik bir evi yıktı. İşgal güçlerinin Filistinlilerin topraklarına sahip olmamalarına rağmen saldırılara ve evlerini yıkmaya devam ediyor" dedi.

İsrail 10 kişilik Filistinli aileyi evsiz bıraktı

Mağdur olan ve evlerinden çıkarılan bölge sakinleri, yerel ve uluslararası kurumlara işgal çalışmalarının durdurulması konusunda yardım çağrısında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...