Tgrt Haber
23 Temmuz 2014 11:20

İsrail askerleri savaşmamak için bakın ne yapıyor?

Gazze merkezli yayın yapan El'an internet sitesinin İsrail basınına dayandırdığı haberinde Gazze savaşından kaçmak isteyen İsrail askerlerinin kendilerini ayaklarından vurduğu öne sürüldü.

İsrail askerleri savaşmamak için bakın ne yapıyor?
israil,gazze,israil askerleri,ayağından vurulma,

Son olarak 15 İsrail askerinin daha topuklarından vurulması bu iddiaları güçlendirdi.
28 İSRAİL ASKERİ HAYATINI KAYBETTİ
İsrail, Gazze saldırılarının başlangıcıdan bu yana 28 askerinin öldüğünü açıklarken, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 52 İsrail askerinin öldürüldüğünü duyurmuştu. Bir asker de Hamas tarafından esir alındı.
"Koruyucu Hat" adı altında 7 Temmuz'da yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze’ye havadan saldırı başlatan İsrail ordusu, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti.İsrail’in genellikle sivil yerleşim birimlerini hedef aldığı saldırılarda şu ana kadar çoğu çocuk ve kadın 640 Filistinli hayatını kaybetti, 4 bin 40 kişi yaralandı. Ölen Filistinliler arasında en az 154 çocuk bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...