Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ocak 2020 09:49

İsrail güçleri, Batı Şeria'da 41 Filistinli'yi yaraladı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı sözde barış planını protesto etmek için düzenlenen protestolara müdahalesinde biri ağır 41 Filistinli'yi yaraladı.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da 41 Filistinli'yi yaraladı
İsrail,,Filistin,,Batı Şeria

Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı sözde barış planını protesto eden Filistinliler sokaklara döküldü.

41 Filistinli yaralandı

Protestolar sırasında İsrail güçleri ve Filistinliler arasında arbede yaşandı. İsrail güçlerinin protestoculara göz yaşartıcı gaz, gerçek ve plastik mermiyle müdahale etmesi sonucu biri ağır 41 Filistinli yaralandı. Filistinliler ise İsrail işgal güçlerine taş atarak karşılık verdi.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da 41 Filistinli'yi yaraladı

Yaralılardan birinin durumu sağlık durumu ağır

Filistin Kızılayı’ndan yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde düzenlenen protestolara müdahalesinde 41 Filistinlinin yaralandığı belirtildi. Filistin Sağlık Bakanlığıİsrail güçleri, Batı Şeria'da 41 Filistinli'yi yaraladı yaptığı açıklamada, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu ifade etti.

 

Çok sayıda Filistinli gözaltına alındı

Öte yandan Kudüs ve Batı Şeria'daki yaşanan olaylarda çok sayıda Filistinlinin İsrail güçleri tarafından gözaltına alındığını aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...