Tgrt Haber
13 Eylül 2021 12:24

İsrail güçleri Filistinli genci yaraladı sağlık ekiplerini yaklaştırmadı

İşgalci İsrail'in güçleri, Batı Şeria'da bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla bir Filistinliyi yaraladı, sağlık ekiplerinin müdahalesine de izin vermedi.

İsrail güçleri Filistinli genci yaraladı sağlık ekiplerini yaklaştırmadı
israil,filistin

Batı Şeria'da bulunan Beytüllahim kentinin güneyindeki Gush Etzion kavşağında İsrail güçleri, Filistinli genci bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu gerekçesiyle vurdu. Ardından ise Filistinli sağlık ekiplerinin yaralı gence müdahale etmesine izin vermedi.

Yaralı Filistinlinin daha sonra İsrailli sağlık ekiplerince İsrail'deki bir hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

İsrail güçleri Filistinli genci yaraladı sağlık ekiplerini yaklaştırmadı

Öte yandan İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, bıçaklama girişiminde bulunan bir kişinin "etkisiz hale getirildiği" ve İsrail güçlerinden yaralanan olmadığı aktarıldı. İsrail basını, söz konusu Filistinlinin elinden yaralandığını ve Batı Kudüs'teki Sharee Zedek Hastanesine kaldırıldığını yazdı.

İsrail güçleri, "bıçaklı saldırı" veya "araçla ezme" girişimi iddiasıyla Filistinlilere yönelik ihlallerini sürdürürken, insan hakları örgütleri İsrail'i Filistinlilere karşı yargısız infaz yapmakla suçluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...