Tgrt Haber
23 Temmuz 2021 22:26

İsrail Filistinli kadının naaşını 1,5 ay sonra ailesine teslim etti

İşgal altındaki Batı Şeria ile Doğu Kudüs arasında yer alan Kalendiya askeri kontrol noktasında Filistinli İbtisam Keabine İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Filistinli İbtisam Keabine'nin naaşı yaklaşık bir buçuk ay sonra ailesine teslim edildi. Organlarının çalınıp çalınmadığının kontrolü için kadının naaşı, ailesi tarafında Eriha'daki bir hastaneye nakledildi.

İsrail Filistinli kadının naaşını 1,5 ay sonra ailesine teslim etti
İsrail,,Filistin,

Kalendiya askeri kontrol noktasında İsrail güçleri tarafından öldürülen Filistinli İbtisam Keabine'nin naaşı yaklaşık bir buçuk ay sonra ailesine teslim edildi.

ORGANLARI ÇALINDI MI

Baba Halid Keabine, kızının naaşını, İsrail'le iletişimi sağlayan Filistin Askeri İrtibat Servisinden güvenlik güçleri eşliğinde Eriha kenti girişindeki İsrail askeri kontrol noktasından teslim aldığını söyledi.

Keabine, cesedin kızına ait olduğunu teşhis ettikten sonra naaşın, İsrail tarafından organlarının çalınıp çalınmadığının incelenmesi için Eriha'daki hastaneye nakledildiğini kaydetti.

Baba Keabine, bu işlemlerin ardından cenazenin defnedileceğini aktardı.

İbtisam Keabine, 12 Haziran'da üzerinde bıçak taşıdığı şüphesiyle Kalendiya kontrol noktasında İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...