Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Temmuz 2014 09:18

İsrail ordusu 18 bin yedek asker çağırıyor

Gazze'yi hem karadan hem de havadan vurmaya devam eden İsrail ordusunda kara harekatı için 18 bin yedek askerin çağrılmasına karar verildiği bildirildi.

İsrail ordusu 18 bin yedek asker çağırıyor
İsrail ordusu, yedek asker, gazze, kara harekatı

İsrail hükümetinin, Gazze'ye başlatılan kara saldırısı için 18 bin yedek askerin göreve çağrılmasına karar verdiği bildirildi. İsrail ordu sözcüsü Avichay Adraee, sosyal paylaşım sitesi Twitter'den yaptığı açıklamada, hükümetin, ordunun Gazze'ye başlattığı kara operasyonu için 18 bin yedek askerin daha göreve çağrılmasına karar verdiğini belirtti. Öte yandan İsrail’in en eski günlük gazetesi Haaretz'de yer alan haberde, hükümetin 18 bin yedek askeri göreve çağırmasının ardından ABD Başkanı Barack Obama'nın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu telefonla aradığı belirtildi. Haaretz'in haberine göre, İsrail güvenlik kabinesi, saat 11.00'de Başbakan Netanyahu'nun başkanlığında toplanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...