Tgrt Haber
19 Mart 2014 18:35

İsrail savaş uçakları Golan Tepeleri'ni vurdu

Golan Tepeleri'nde dört askerinin yaralanmasından Esad rejimini sorumlu tutan İsrail, savaş uçaklarıyla Suriye'de dört farklı askeri noktaya saldırı düzenledi.

İsrail savaş uçakları Golan Tepeleri'ni vurdu
golan tepeleri, esad rejimi, israil savaş uçakları, Ortadoğu haberleri, Ortadoğu,

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail Hava Kuvvetleri, gece yarısından sonra Suriye ordusuna ait hedeflere dört hava saldırısı düzenledi" ifadesi kullanıldı. Saldırıda, İsrail devriyesine yönelik saldırıyı gerçekleştiren Suriye ordusunun birlikleri hedef aldığı belirtildi. İsrail uçaklarının hedefleri vurduktan sonra üslerine döndükleri de vurgulandı. İsrail-Suriye sınırında dün öğleden sonra bir patlama meydana gelmişti. Yola yerleştirilen bir bombanın patlaması sonrası dört İsrail askeri yaralandı. İsrail, patlamadan Suriye yönetimini sorumlu tuttu. İsrail Savunma Bakanı Moshe Yaalon, savaş uçaklarının Suriye ordusuna ait hedeflere yönelik düzenlediği saldırıya misilleme ihtimaline karşı Suriye sınırındaki birliklerin alarma geçirildiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...