Tgrt Haber
26 Ağustos 2021 15:20

İsrail'de siren sesleri paniğe neden oldu

İsrail’de saldırı ve doğal afetler gerçekleştiğinde devreye giren sirenler çaldı. Siren seslerini duyan halk paniğe kapıldı. Sirenlerin teknik arıza gerekçesiyle çaldığının anlaşılmasıyla kısa süreli panik sona erdi.

İsrail'de siren sesleri paniğe neden oldu
İsrail,,siren,,Filistin,,Gazze,

İsrail’in Aşdod, Yavn, Lod kentleri ve başkent Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’nda siren sesleri yükseldi.

Saldırı ve doğal afetler olduğu zamanlarda otomatik olarak devreye giren sirenler, bu kez teknik bir arıza sonucu çaldı. Sirenlerin devreye girmesiyle bölge halkı panik yaşadı.

ÇATIŞMALAR YENİDEN BAŞLAYABİLİR

Öte yandan İsrail savaş uçakları, 2 gün önce işgal altındaki Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenlemişti.

Bölge halkı, Filistin direniş gruplarının mevzilerini hedef alan saldırıların ardından İsrail ve Hamas arasındaki çatışmaların yeniden başlamasından endişe ediyor.

GAZZE ŞERİDİ'NE HAVA SALDIRISI

İsrail savaş uçakları, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenledi.

Saldırıda Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin batısında Filistin direniş gruplarına ait bir mevzi ile Gazze’nin doğusundaki Al-Zaytoun Mahallesi'nde bir tarım arazisinin hedef alındığı belirtildi.

Saldırıda yaralanan olup olmadığı henüz bilinmezken, İsrail medyası, hava saldırılarının Gazze'den İsrail'e yangın çıkaran balonların fırlatılmasına yanıt olarak düzenlendiğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...