Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ağustos 2016 12:28

İsrail'den Türkiye'ye taziye mektubu

İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybedenler için taziye mektubu gönderdiği bildirildi.

İsrail'den Türkiye'ye taziye mektubu
israil, türkiye,

İsrail Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybedenler için gönderdiği taziye mektubunda, "İsrail halkı da benimle birlikte siz ekselanslarına ve Türk halkına samimi başsağlığı dileklerini gönderiyor. Lütfen, hayatını kaybedenlerin acılı ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa dileklerimizi iletin." ifadelerini kullandığı belirtildi.
Rivlin mektubunda devamla şu ifadelere yer verdi: "Gaziantep'te düzenlenen bu barbarca saldırıda, bir düğün için toplanan birçok masum insanın hayatını kaybettiğini ve yaralandığını duyunca şok olduk ve derin bir üzüntü hissettik. Bu zor zamanlarda Türk halkının yanındayız. Bu olay, kendi hedeflerini gerçekleştirmek için masum insanları öldürmek isteyenlere karşı mücadelede birlik olmamızın hayati öneme sahip olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Halihazırda birçok hayata mal olan bu anlamsız yıkımı ve kanı durdurmak için elimizden gelen tüm yöntemlerle işbirliği yapmalıyız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...