Tgrt Haber
18 May 2021 17:36

İsrail’i kınamak için kepenk indirdiler

İşgalci İsrail'e protestolar devam ediyor. Kudüs'te yaşayanlar kepenk indirdi.

İsrail’i kınamak için kepenk indirdiler
filistin,prıtesto

Saldırılar devam ederen Filistinliler 1 günlük greve gitti. Gazze Şeridi, Batı Şeria’da gibi Kudüs’teki bütün yollar, sokaklar sessizlik hakim oldu. İsrail işgali altındaki Kudüs’te yaşayanlar kepenk indirdi.

PROTESTO GÖSTERİLERİ DÜZENLEDİLER

Kudüs’ün farklı mahallelerde sessizliğe gömülürken Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Şam Kapısı yüzlerce kişi toplandı. Kudüs halkı, grevi de fırsat bilerek protesto gösterisi düzenledi.

YAŞASIN FİLİSTİN SLOGANLARI ATILDI

Protestoya katılan Filistinliler İsrail’in Gazze Şeridi’ne sürdürdüğü saldırıları ve Şeyh Cerrah Mahallesindeki Filistin ailelerin evlerinde zorla çıkarılması şiddetle kınandı. Filistin bayrağı açan protestocular “Yaşasın Filistin” sloganı atarak İsrail’in işgalini hiçbir zaman kabul etmeyeceklerini vurguladı. İsrail güçleri Filistinlileri dağıtmak için kalabalığa müdahale etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...