Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ağustos 2019 11:58

İsrail'in Irak, Suriye ve Lübnan saldırılarına Bahreyn'den destek

Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Khalid bin Ahmed bin Mohammed Al Khalifa, İsrail'in Lübnan, Irak ve Suriye’ye yönelik hava saldırılarını 'nefsi müdafaa' olarak nitelendirdi.

İsrail'in Irak, Suriye ve Lübnan saldırılarına Bahreyn'den destek
bahreyn,,israil,,iran,,suriye,,lübnan,

Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Khalid bin Ahmed bin Mohammed Al Khalifa, İsrail'in Lübnan’daki Hizbullah, Irak’taki Haşdi Şabi güçlerine ve Suriye topraklarına yönelik hava saldırılarını nefsi müdafaa olduğunu söyledi.

"Bu nefsi müdafadır"

Al Khalifa sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "İran’da Devrim Muhafızları, Lübnan'daki Hizbullah, Irak'taki Haşdi Şabi güçleri ve Yemen'deki Husiler ile bize karşı savaş ilan etti. Onları vuranları ve mühimmatlarını imha edenleri kınayamayız. Bu nefsi müdafaadır" ifadelerini kullandı. 

İran'a karşı aynı tutum

Al Khalifa, Haziran ayında yaptığı bir açıklamada, ülkesinin İran konusundaki tutumunun İsrail'e yakın olduğunu, İran’ın bölgenin güvenlik ve istikrarına yönelik bir tehdit oluşturduğunu söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...