Tgrt Haber
07 Ağustos 2021 19:08

İstanbul'da korkutan yangın: Uyuşturucu bağımlısı binayı ateşe verdi

Ümraniye’de uyuşturucu bağımlısı bir genç yaşadığı binanın çatısını yaktı, ardından olay yerinden kaçtı. Binanın çatısının alev alev yandığı anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da korkutan yangın: Uyuşturucu bağımlısı binayı ateşe verdi
İstanbul,Son dakika,yangın

İstanbul Ümiraniye'de uyuşturucu bağımlısı ev sahibi genç, yaşadığı binanın çatısını yakarak olay yerinden kaçtı. Yangın kısa sürede büyüyerek tüm çatıyı sardı. Çatısı alev alev yanan bina sakinleri kendilerini dışarı atarak kurtardı. Bina sakinlerinin iddiasına göre, uyuşturucu bağımlısı şahıs daha önceden de babasının evini yakarak kaçtı.

"İKİ AY ÖNCEDE BİNAYI YAKTI"

Bina sakinleri şikayetçi olduğunu ancak bir sonuç çıkmadığını ifade etti. Hasan şimşek, "İki ay önce de zaten binayı yaktı. Yakacağımı söylüyorum, dedi. Yani tehdit edip duruyordu sürekli. Bize garezi var herhalde. Bugün de çatıyı yakarken 'hepiniz yanın şerefsizler, geberin gidin buradan' dedi. Yaktı, çıktı, gitti.

İstanbul'da korkutan yangın: Uyuşturucu bağımlısı binayı ateşe verdi

"KENDİ BABASININ EVİNİ YAKTI"

Uyuşturucu bağımlısı zaten madde kullanıyor. Biz şikayetçiyiz bir an önce bulunup adalete teslim edilmesini istiyoruz. Kendi ev sahibi, kendi babasının evini yaktı, iki ay önce, bu sefer de çatıyı yaktı komple. İki üç gün önceden bir sistem kurmuştu çatıya. Bugün de yaktı" dedi. Öte yandan binanın çatısının alev alev yandığı anlar kameraya yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...