Tgrt Haber
17 Kasım 2014 11:08

İşte IŞİD'in infaz videosundan çıkan çarpıcı detay

IŞİD’in yayınladığı son videoya Suriyeli askerlerin başını keserken görülenlerden biri de İngiltere vatandaşı bir tıp öğrencisi çıktı.

İşte IŞİD'in infaz videosundan çıkan çarpıcı detay
IŞİD, infaz, video, ingiltere vatandaşı, tıp öğrencisi,

20 yaşındaki Nasser Muthana’nın babası İngiliz Daily Mail Gazetesi’ne yaptığı açıklamada üzgün olduğunu belirtip, “Tam emin değilim ama oğluma benziyor. İnsanları öldürdüğü için Allah’tan korksun. İnsanları öldürüp sonra Alah’ın huzuruna nasıl çıkacak?” diye sordu. Tıp öğrencisinin babası, oğlunu affedip affetmeyeceğine dair soruya da “Hayır, akıl hastası olması lazım. Ya da başka bir sorun var” dedi. Muthana, daha önce temmuzda yayınlanan IŞİD'in 'propaganda videosu'nda da görülmüştü.
17 yaşındaki kardeşiyle Suriye'ye gitmişti
17 yaşındaki kardeşi Aseel ile birlikte Suriye'ye giden Muthana, Suriye'de öğrendiklerini dönüşte İngiltere'ye karşı kullanma tehdidinde bulunmuştu. IŞİD'in Amerikan yardım çalışanı Peter Kassig'i öldürdüğünü ilan ettiği videoda 16 IŞİD üyesi Suriyeli akerlerin kafasını keserken görülüyor. IŞİD üyelerinden 'Cihatçı John' lakaplı militan ise ABD Başkanı Barack Obama'ya mesaj verip ABD yönetiminden Irak ve Suriye'ye kara gücü göndermesini istiyor.(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...