Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ocak 2015 08:39

İşte İsrail'in 'insanlık' yalanı

İsrail ordusu, önceki gün Twitterdan yaşlı ve görme engelli bir Filistinli kadına su içiren askerinin fotoğrafını paylaşarak bununla övünmüş ve askerlerini “insanlığın zirvesinde” diye nitelemişti.

İşte İsrail'in 'insanlık' yalanı
israil,filistin,yalan,

Yaşlı bir Filistinli'ye su veren askerinin fotoğrafıyla övünen İsrail'in 80 yaşındaki bu kadını Gazze saldırısında katlettiği ortaya çıktı.İsrail ordusu, önceki gün Twitterdan yaşlı ve görme engelli bir Filistinli kadına su içiren askerinin fotoğrafını paylaşarak bununla övünmüş ve askerlerini “insanlığın zirvesinde” diye nitelemişti.
Fotoğrafın arkasında gizlenen gerçek ise İsrail'in son Gazze katliamında yaşlı kadını öldürmesiydi. İsrail askerinin yaşlı ve görme engelli olduğu belirtilen bir kadına su içirdiği görülen fotoğrafı paylaşan İsrail ordusu sözcüsü Adraee, “Bu fotoğraf binlerce kelimeden fazlasını anlatıyor. Bu fotoğraf, Gazze'deki 'Koruyucu Hat' operasyonu döneminde çekildi” notu ile servis etmişti. Galiye el-Abd Ebu Riyde isimli, görme engelli olduğu belirtilen ve 80 yaşlarında olduğu tahmin edilen Gazzeli kadının, Adraee'nin övdüğü İsrail ordusu tarafından 3 Ağustos günü acımasızca katledildiği ortaya çıktı. Riyde'nin Gazze katliamı sırasında İsrail'in ablukaya aldığı Huzaa bölgesinde yaşıyordu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...