Tgrt Haber
07 Ocak 2015 13:58

İşte Paris'in göbeğindeki silahlı çatışma anları

Paris'te mizah dergisine saldıran kar maskeli terörisler kaçarken polisle çatışmaya girdi. Çatışma anları kameralara yansıdı.

İşte Paris'in göbeğindeki silahlı çatışma anları
paris, mizah dergisi saldırı,

Bugün Fransa'da yayınlanan ve dinlerle ile ilgili yaptığı alaycı karikatürlerle anılan mizah dergisi Charlie Hebdo'ya silahlı kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si polis 12 kişi hayatını kaybetti. Terörist saldırısından sonra saldırganların bindikleri araçla olay yerinden kaçması videolara yansıdı. Olay yerinden ajanslara düşen fotoğraflarda da saldırganlarla polisler arasında çatışma yaşandığı anlaşılıyor.
İşte Paris'in göbeğindeki silahlı çatışma anları
Paris'te bir mizah dergisinin binasına silahlı saldırı düzenlendi, saldırıda 12 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Olay yerinden kaçmaya çalışan saldırganlara ait farklı bir aracın da polis otomobiliyle çarpıştığı, kazadan sonra saldırganların koşarak olay yerinden uzaklaştığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...