Tgrt Haber
23 Ocak 2022 10:22

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern düğününü iptal etti! Sebebi şaşırttı

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, Omicron nedeniyle düğününü iptal etti.

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern düğününü iptal etti! Sebebi şaşırttı
Jacinda Ardern,Omicron,Koronavirüs

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, Koronavirüs’ün yeni varyantı Omicron vakalarında artış nedeniyle düğününü iptal ettiğini duyurdu.  Basına açıklama yapan Ardern, sağlık yetkililerinin Motueka'da bir evde dokuz Omicron vakası bildirdiğini söyledi. Aile geçen hafta sonu bir düğüne, cenazeye, eğlence parkına ve turistik bir etkinliğe katılmak için Auckland şehrine gittiğini belirten Ardern, bu nedenle ülkede "kırmızı alarm" seviyesine geçildiğini belirtti. 

ÜLKE KIRIMIZI ALARM SEVİYESİNDE 

Ardern gazetecilere yaptığı açıklamada, "Düğünüm gerçekleşmeyecek, ancak pandemi nedeniyle böyle bir deneyim yaşayan birçok Yeni Zelandalıya ben de katıldım" ifadelerini kullandı. Düğünü iptal etme kararı hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna Ardern, şöyle yanıt verdi: "Hayat böyle." Geçen ay Yeni Zelanda, Omicron varyantıyla ilgili endişeler nedeniyle sınırlarını aşamalı olarak yeniden açılmasını Şubat ayının sonuna kadar ertelediğini söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...