Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Şubat 2020 13:35

Japonya'da koronavirüsü vaka sayısı 709'a yükseldi

Japonya'nın Sapporo ve Fukuoka şehirlerinde yeni koronavirüsü vakalarının görülmesiyle ülkede tespit edilmiş toplam vaka sayısı 709'a yükseldi.

Japonya'da koronavirüsü vaka sayısı 709'a yükseldi
koronavirüs

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyayı alarma geçiren korona virüsü nedeniyle endişe yaşayan Japonya’da, vaka sayısı artmaya devam ediyor. Bugün ülkenin kuzeyindeki Sapporo şehrinden 40'lı yaşlarındaki bir erkekte daha korona virüsüne rastlandığı açıklandı. Fukuoka şehrinden 60'lı yaşlarındaki bir erkekte de virüs tespit edildiği bildirildi. Böylece, karantinanın dün itibariyle sona erdiği Diamond Princess adlı yolcu gemisinden görülen 621 vaka dışında, Japonya'nın farklı bölgelerinden bildirilen vaka sayısı 88 oldu. Son gelişmeler, ülkede şimdiye dek belirlenen toplam vaka sayısını 709'a çıkardı. 

Ölüm haberi gelmişti 
Şimdiye dek korona virüsünden bir kişinin hayatını kaybettiği Japonya’dan bugün kötü haber gelmiş, geçen hafta karantina gemisindeyken virüs taşıdıkları belirlenen 2 kişinin hastanede hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Ülkede korona virüsü kaynaklı ölüm vakaları 3'e yükselmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...