Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2022 09:30

Japonya’da öğrencilere bıçaklı saldırı: 3 yaralı

Japonya’da 2 öğrenci üniversite sınavına girmek için gittikleri okulda bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olayda kampüs bölgesinde bulunan bir yetişkini de yaralayan saldırgan gözaltına alındı.

Japonya’da öğrencilere bıçaklı saldırı: 3 yaralı
Japonya,Öğrenci,Saldırı

Japonya’da iki gün sürecek zorlu sınav maratonu bugün başladı. Öğrencilerin sınav heyecanı yaşadığı bu günde sabahın erken saatlerinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen bıçaklı saldırı haber ülkede büyük üzüntüye neden oldu.

Sınava girmek üzere Tokyo Üniversitesi kampüsüne giden 2 lise öğrencisi ve bölgede bulunan 80'li yaşlarındaki bir kişinin sabahın erken saatlerinde 17 yaşındaki bir saldırgan tarafından bıçaklandığı açıklandı. 

Japonya’da öğrencilere bıçaklı saldırı: 3 yaralı
Öğrencilerin sınav heyecanı yaşadığı bu günde sabahın erken saatlerinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen bıçaklı saldırı haber ülkede üzüntüye neden oldu.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Saldırının ardından olay yerine polis ekibi sevk edildi. Saldırgan, polis tarafından cinayete teşebbüs suçlamasıyla gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan 3 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı aktarıldı. Tokyo Üniversitesi, olaya rağmen sınavların planlandığı şekilde gerçekleştirildiğini duyururken, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...