Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Kasım 2021 10:37

Japonya'daki bıçaklı tren saldırganından şoke eden ifade

Japonya'da dün yaşanan bıçaklı tren saldırısını gerçekleştiren saldırganın ifadesi ortaya çıktı. 24 yaşındaki saldırganın 'Joker' karakterinden etkilendiği anlaşıldı.

Japonya'daki bıçaklı tren saldırganından şoke eden ifade
japonya,saldırı,tren,ifade

Japonya'nın başkenti Tokyo'da dün trendeki yolculara korkunç bir saldırı gerçekleştirildi. 24 yaşındaki saldırgan, 1'i ağır 17 kişiyi bıçakla yaraladı, vagonu çakmak gazı ile ateşe verdi. Adının Kyota Hattori olduğu öğrenilen saldırgan, olayın ardından gözaltına alındı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde mor takım elbise ve yeşil gömlek giydiği görülen Hattori'nin ifadesi ise ağızları açık bıraktı.

Japonya'daki bıçaklı tren saldırganından şoke eden ifade

Batman film serisinin kötü karakteri Joker'e özendiğini söyleyen saldırgan, Joker'e hayran olduğunu bu yüzden ondan etkilendiğini söyledi. Ayrıca zanlı, ölüm cezası almak için insanları öldürmek istediğini ve geçtiğimiz Ağustos ayında da bir başka trende yaşanan bıçaklı saldırının faili olduğu ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

Dün Tokyo'daki Keiko Hattı'nda bir trene binen 20'li yaşlardaki bir saldırganın saat 20.00’da elindeki bıçakla yolculara saldırdığı bildirilmiş, yabancı bir madde döktüğü vagonu ateşe vermeye çalışan şahsın saldırısında 1'i ağır 17 kişi yaralanmıştı. Saldırının ülkede genel seçimin yapıldığı gün gerçekleşmesi terör şüphesine yol açmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...