Tgrt Haber
25 May 2021 11:28

Jeff Bezos artık dünyanın en zengin insanı değil!

Pandemi dönemini fırsata çeviren ve servetlerine servet katan zenginlerin listesi değişti. Bernard Arnault birincilik koltuğuna yerleşirken Jeff Bezos artık dünyanın en zengin insanı değil.

Jeff Bezos artık dünyanın en zengin insanı değil!
Jeff Bezos,Bernard Arnault

Shiftdelete'nin aktardığı bilgilere göre,

Kovid-19 pandemisi küçük işletmelerde ciddi sorunlar yaşattı fakat devasa şirketler bu durumu fırsata çevirerek servetlerine servet kattı

TESLA VE APPLE DEĞERLERİNE DEĞER KATTI

Tesla ve Apple gibi şirketler pandemi döneminin en şanslılarından oldu. İnanılmaz bir büyümeye imza atarak değerlerini adeta değer kattılar. Ancak büyüyen sadece teknoloji şirketleri olmadı.

LVMH GROUP BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI

Pek çok lüks giyim ve aksesuar şirketinin sahibi olan LVMH Group, bu süreçte büyük başarılara imza attı. Hatta Jeff Bezos ve Elon Musk’ı geride bırakarak milyarderler listesinin zirvesine tırmandı.

BERNARD ARNAULT DÜNYANIN EN ZENGİN ADAMI OLDU

Forbes’un haberine göre milyarderler listesi güncellendi. Elon Musk ve Jeff Bezos'un zirveyi bırakmadığı yarışta geriden gelen Fransız moda kralı Bernard Arnault, zirveye tırmandı.

186,3 MİLYAR DOLAR

Sahip olduğu LVMH Group hisselerindeki değer artışından olumlu etkilenen başarılı iş insanı, 186,3 milyar dolarlık tahmini net değeriyle dünyanın en zengin insanı oldu.

Louis Vuitton Moët Hennessy’nin sahibi olan Bernard Arnault’un serveti Mart 2020’de 76 milyar dolar civarındaydı. Ancak başarılı iş insanı, pandemiye meydan okuyan performansı sayesinde son 14 ayda 110 milyar doların üzerinde büyük bir artışla rekor kazanç elde etti.

Listenin ikinci sırasında bulunan rakibi Amazon CEO‘su Jeff Bezos‘un 186 milyar dolar değerindeki servetiyle zirvedeki yerini kaybetti.

İkili arasındaki fark ise 300 milyon dolar. Yeni gelişmelere rağmen listede hala teknoloji şirketleri çoğunluğu korumaya devam ediyor.

Üçüncülüğü ise Tesla ve SpaceX CEO’su olan Elon Musk elde etti. Kripto paradaki dalgalanmalardan etkilenen ünlü milyarder şu anda 147,3 milyar dolarlık bir servete sahip.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...