Tgrt Haber
16 Ağustos 2022 16:50 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 17:05

ABD Başkanı Joe Biden'ın ardından eşi Jill Biden da koronavirüse yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Koronavirüs aşılarını daha önce olan Biden'ın hastalığı hafif atlattığı öğrenildi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın ardından eşi Jill Biden da koronavirüse yakalandı
joe biden,jill biden,koronavirüs covid-19

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın koronavirüse yakalandığını duyurdu. Geçtiğimiz pazartesi günü düzenli olarak yaptırdığı testleri sırasında Covid-19 testi de negatif çıkan Jill Biden, akşam saatlerinde soğuk algınlığı belirtileri göstermeye başladı. Yeniden bir Covid-19 testi yaptıran Biden'ın bu kez testi pozitif çıktı.

Sözcüsü Elizabeth Alexander, 71 yaşındaki Jill Biden'ın çifte aşılı, iki kez de takviye aşılı olduğunu, hafif semptomlar gösterdiğini belirtti. Antiviral tedavi uygulanan Biden, en az beş gün boyunca karantina altında kalacak. Sözcü Alexander, First Lady'nin temaslı olduğu kişilerin de bilgilendirildiğini açıkladı. 

ABD Başkanı Joe Biden'ın ardından eşi Jill Biden da koronavirüse yakalandı

JOE BIDEN YENİ İYİLEŞMİŞTİ

21 Temmuz günü Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden’ın yaptığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. 79 yaşındaki Biden’ın semptomlarının “çok hafif” olduğu ve iyileşene kadar karantinada kalacağı belirtildi. Biden'ın o dönem iyileşmesi birkaç haftayı bulurken eşi Jill Biden'ın koronavirüs testi ise negatif çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...