Tgrt Haber
21 May 2021 06:30

Jill Biden’den Harris’e sinkaflı küfür

ABD’li gazeteci, Demokrat Parti içindeki çekişmeleri yazdı, ülkedeki siyasi gündem karıştı. Kitapta Biden’in eşi Jill Biden’in adaylık sürecinde Kamala Harris’e ağır bir küfür ettiği de ortaya çıktı.

Jill Biden’den Harris’e sinkaflı küfür
jill biden,kamala harris,joe biden

ABD'de Demokrat Parti'nin içinde yaşananları merkeze alan bir kitap ortalığı birbirine kattı. Kitapta First Lady Jill Biden'ın, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e adaylık sürecinde küfür ettiği de ortaya çıktı.

ABD’li gazeteci Edward-Isaac Dovere tarafından kaleme alınan kitapta Kasım 2020 seçim sürecinde yaşananlar da yer aldı.

BIDEN'IN EŞİNDEN HARRIS'E KÜFÜR

ABD Başkanı Joe Biden ile yardımcısı Kamala Harris, Demokrat Parti’nin Başkan adayı olabilmek için çekiştiği dönemde Jill Biden, eşini ırkçılıkla suçlayan Harris’e ağır bir küfürle cevap verdi.

OBAMA’DAN TRUMP’A: YOLSUZ AŞAĞILIK HERİF

ABD Başkanı Barack Obama’nın da Donald Trump’la ilgili dikkat çeken sözleri yer alıyor. Obama’nın Trump için ‘deli’ , ‘yolsuz aşağılık herif’, ‘domuz’ gibi ifadeler kullandığı da öne sürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...