Tgrt Haber
23 Eylül 2021 12:38

Joe Biden ve Boris Johnson görüşmesinde gazeteciler Oval Ofis'ten çıkarıldı

ABD Başkanı Joe Biden ve Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun ardından yaptıkları görüşmede gazeteciler Oval Ofis'ten çıkarıldı.

Joe Biden ve Boris Johnson görüşmesinde gazeteciler Oval Ofis'ten çıkarıldı
joe biden,boris johnson,beyaz saray

ABD Başkanı Joe Biden ve Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, dün Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun ardından Beyaz Saray'da bir araya geldi. Oval Ofis'teki görüşme sürerken her iki lider de basın mensuplarından birkaç soru alabileceklerini söyledi. İngiliz medyasından iki gazeteci Johnson'a birkaç soru sordu. Fakat Biden, hiçbir ABD'li gazeteciye söz vermedi.

Joe Biden ve Boris Johnson görüşmesinde gazeteciler Oval Ofis'ten çıkarıldı

Boris Johnson konuşurken ise tuhaf anlar yaşandı. Gazeteciler, Johnson'ın konuşması sürerken Oval Ofis'ten çıkarıldı. CBS News'ten bir gazeteci, Oval Ofis'ten çıkarılırken Teksas eyaletindeki göçmen kriziyle ilgili bir soru sormaya çalıştı.

Görevliler soruyu duyar duymaz Johnson'ın sözünü keserek "Teşekkür ederiz" ve "Hadi gidiyoruz" diye bağırarak gazetecileri odadan çıkardı.

Soruya cevap vermeye çalışan Joe Biden'ın ise ''Şiddet meşru değildi'' dediği duyuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...