Tgrt Haber
04 Kasım 2021 15:50

Dünya bu kaçırmayı konuşuyor! Altından Barbie bebek takıntısı çıktı

Ailesiyle birlikte kamp yaparken kaçırılan 4 yaşında Cleo Smith dün bir evde bulundu. Küçük Smith’i kaçıran 36 yaşındaki Terence Darrell Kelly’nin Barbie bebek takıntısı olduğu ortaya çıktı. Polis tarafından evinde yapılan aramalarda yüze yakın Barbie bebek bulundu ve sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Dünya bu kaçırmayı konuşuyor! Altından Barbie bebek takıntısı çıktı
Cleo Smith,Barbie bebek

Dünya, günlerdir bu olayı konuşuyor. Avustralya'da ailesiyle birlikte kamp yapan 4 yaşındaki Cleo Smith, kimliği belirsiz bir kişi tarafından 16 ekimde kaçırıldı. 18 gün boyunca eyalet polisi, gönüllüler ve aile tarafından küçük Smith’i arandı. Smith’in bulan ya da nerede olduğuna dair herhangi bir bilgi veren kişiye para ödülü verileceği bile açıklandı.  Dün, eyalet polisi tarafından küçük Smith’i bulmak için bir eve baskın yapıldı. Baskın sonucunda bulunan küçük Smith, ailesine sağ salim kavuştu. Aile büyük bir sevinç yaşarken kaldırıldığı hastane tarafından küçük Smith’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

ODASINDA YÜZLERCE BARBİE BEBEK

Küçük Smith’i kaçıran 36 yaşındaki Terence Darrell Kelly’nin kız çocukların oynadığı mükemmel ve pürüzsüz olan Barbie bebeklerine karşı takıntılı olduğu ortaya çıktı. Bir Barbie bebek kadar güzel olan Smith’in Kelly tarafından bu yüzden kaçırıldığı tahmin ediliyor.  Kişinin evinde yapılan aramalar polisi bile şoke etti. Şahsın evinin bir odasında yüze yakın Barbie bebek buldu.  

 Kelly, dört yaşındaki çocuğu kaçırdığı iddiasıyla Batı Avustralya'nın Carnarvon kentinde tutuklandı ve bugün ilk kez mahkemeye çıktı. Kelly mahkemeye çıplak ayakla girdi ve suçlamalar kendisine okunurken yargıcın sözünü birkaç kez böldü. Kelly, bir savunma yapmadı ve kefalet için başvurmadı.

Dünya bu kaçırmayı konuşuyor! Altından Barbie bebek takıntısı çıktı

FACEBOOK PROFİLİ’NDE BARBİE BEBEKLERİ İLE

Kelly’nin Facebook profili garip bir kişiliğin resmini çiziyor. Kelly, Barbie bebeklere olan ilgisini anlatmak için 'Bratz DeLuca' takma adıyla bir hesabı açmış. Paylaşımlarında kız oyuncaklarıyla dolu bir odanın görüntüleri ve şehirde onlarla dolaşırken birlikte resimleri yer alıyor.

Bir gönderisinde bebekleri ile ilgili “Bebeklerimi seviyorum. Bebeklerimi gezmeye götürmeyi, saçlarını örmeyi ve toplum içinde selfie çekmeyi seviyorum” ifadeleri yazıyor. Kelly, bazı paylaşımlarında ise birçok çocuğun babası olduğunu iddia etti ancak komşularına göre Kelly’nin bir çocuğu yok.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...